Blogg & Nyheter

Vi har byttet navn: Velkommen til Zen Sykkel
Nå bytter vi navn til Zen Sykkel, med hovedfokus på verkstedtjenester og service. Vi ønsker en profil som representerer alle sykkeldisipliner, og en profil som beskriver den gode følelsen når man er 100% fokusert på arbeidet, landeveien eller stien foran seg.
Nytt sykkelverksted og butikk i Grefsenveien 58
Det er en glede å kunne melde at du nå kan få dine bestillinger klargjort til henting i nye lokaler i Grefsenveien 58. I tillegg vil lokalet ha et fullverdig sykkelverksted, så her kan du få hjelp med service på din sykkel. 
Vi Flytter Inn På Storo!
Helt siden tidenes morgen (Høsten 2020), har planen vært å bli mer enn bare en nettbutikk.  Det første steget ut på gaten blir femti meter fra storokrysset, rett ved Ring 3 og sykkelnettverket, med tilgang til busser, trikker og t-baner og enkel parkering. Med andre ord: Midt i blinken. 
Juletips Fra Sykkelsetet 🎅🏼
Julen. Det blir nok en berg-og-dalbane av følelser. Glede og frustrasjon i en hektisk, inspirerende dans.  Ikke helt ulikt en lang, tøff sykkeltur.  Her er noen juletips fra sykkelsetet.
Alle Trenger En Heiagjeng!
Det finnes ikke noe mer demotiverende enn konstant motvind. I livet, eller på sykkelen. Det føles som man ikke kommer av flekken.  Men når vinden snur, og du får den rett i rompa, virker det som en superkraft. Alt blir så mye lettere! Man svever. 
Blir Man Mindre Plagsom Av Litt Natur?
For min egen del har dårlig holdning på hjemmekontoret direkte kobling til utflukter i skog, mark, park og fjell. Bare se her under. Jo lengre siden siste utflukt, jo mindre eksemplarisk blir jeg. Bli med meg og gjør våre kjære en tjeneste, la oss ta oss en tur ut.
Sykkelmekk VS Bilmekk
Bilmekk. Ikke noe for meg. Sykkelmekk derimot. Det er en inspirerende affære full av glede, mestringsfølelse og problemløsning. 
Hvor Vanskelig Er Det Å Komme Seg Ut?
Ofte sklir vi lett over terskelen, mens andre ganger virker det fullstendig håpløst.  Jeg har gått vitenskapelig til verks og funnet ut når det er lettest å komme seg ut, og når det er lettest å holde seg hjemme.
Wooooooo!
Jeg har antageligvis syklet mer i 2020 enn noe annet år. Og jeg har antageligvis flere halvdøde sykkelgrupper på facebook messenger enn noensinne.  Det er kanskje ikke så rart siden det er november, men i løpet av året har jeg gjort noen observasjoner.
Hvordan Behandler Du Sykkelen Din?
Ny sykkel. Det er en spesiell følelse. Man skal være forsiktig. Ingen får ta på den. Kanskje, hvis de vasker henda.  Det går litt tid. Vasker og fikser litt mer enn nødvendig.  Så, en ripe, en liten bullk. Hva så? Litt dårlig giring, litt dårlige bremser. Ikke no problem.
Kreativ Tenking På Tur
Det sies at det finnes en sammenheng mellom bevegelse og kreativ tenking. Hva tror du? Kan vi drive litt mental rengjøring og finjustering ved hjelp av vandring, løping og sykling?