Vi tilbyr våre kunder kvalitetsprodukter som er ment for å vare. Slik at du sparer penger og frustrasjon i fremtiden.

Hos oss finner du ikke bruk-og-kast produkter og vi kommer alltid til å velge produkter av høy kvalitet.

Bikepacker.no ble stiftet i 2020 og hver uke fyller vi på med produkter vi har troa på og som vi har prøvd selv. Vi håper du finner det du leter etter i vårt sortiment!

Er det noe du savner, eller tenker kunne passe inn hos oss? Send oss en mail!

Vi gjør deg ingen bjørnetjeneste:

Vi har ingen planer om verdensherredømme i sportsbransjen, men skal fokusere på solide produkter med langt liv, som er prøvd av oss og som du kan ha glede av i mange år.

Vi ønsker å spre det glade budskap om sykkelen som nyttekjøretøy og eventyrmaskin. 

Vi holder det vi lover, og når vi sier at varene våre blir sendt når de skal og kundeservicen vår er topp-notch, så blir det sånn. 

Drevet av entusiaster

Nettbutikken vår er bare starten på et langt eventyr. Vi har planer om både butikk og verksted og er godt i gang med forberedelsene.

Bikepacker.no er drevet av mennesker med en genuin tro på at sykkelen er løsningen på mange av dagens utfordringer. Den gjør seg jo utmerket som opplevelsesmaskin og gir en frihetsfølelse det er vanskelig å sette ord på.

Hvorfor Bikepacker?

Våre røtter stikker dypt i reisebransjen. Det var her det startet: Livet på eventyr og en trang til å se og oppleve verden. Vi har vært på toppen av høye fjell, på utflukt gjennom ørkenområder, regnskoger og granskauer. 

Nå skal vi vise veien, med sykkelen som fremkomstmiddel. Bli med!

Hilsen oss i Bikepacker.no